Internet

Internet fra Nuuk TV

Nuuk TV er rigtig glade for at kunne præsentere billige internetprodukter. Alle forbindelserne er med op til 30 mbit download og 15 mbit upload og priserne starter fra kr. 199,- om måneden. Får du brugt alle dine gb i din internetpakke vil du helt automatisk blive tilbudt at købe ekstra data, og du vil kunne surfe videre i løbet af få minutter.

Internet fra Nanoq Net er baseret på 4G og du kan derfor tage dit modem og din forbindelse med overalt i byen – det eneste du har brug for er strøm til dit modem. Det betyder også, at der ikke er lange ventetider på levering, men at du kan være på internettet få minutter efter du er blevet oprettet.

Nanoq Net samarbejder med Net1, som er en skandinavisk leverandør af internet. Det betyder, at du har mulighed for at bruge din internetforbindelse når du er på ferie i Danmark og Sverige – det eneste du skal huske at have med er dit modem.

Du kan også købe internet fra Nuuk TV uden at have TV pakker. Det eneste der kræves er, at du er medlem af Nuuk TV (kr. 75 om måneden).

Kontakt Nuuk TV på tlf. 32 19 11 eller på [email protected] hvis du vil vide mere.

Internet_Lille til kolligier