Eftersøgning i Nuuk Torsdag d. 16. Februar

Tags:Eftersøgning, politi

Eftersøgning i Nuuk

Politiet i Nuuk efterlyser Jens Emanuelsen på 69 år, som sidst er set i sin lysegrå jolle på 14 fod med en påhængsmotor ved Kolonihavnen.

24. April 2017Play

24. April 2017

Vittus Qujaukitsoq vil være partiformand. -- Kim Kielsen benægter splittelse i Siumut. -- Enoksen degraderet.

De er splittedePlay

De er splittede

Siumut er splittet og denne splittelse er hverken sundt eller godt for samfundet, mener Randi Vestergaard Evaldsen, formand for Demokraterne, efter den fjerde udskiftning af Naalakkersuisut i løbet af kort tid.

Magtkamp i SiumutPlay

Magtkamp i Siumut

Siumuts og naalakkersuisutformand Kim Kielsen er nu kommet ud af en magtkamp med store omrokeringer i Naalakkersuisut. Naalakkersuisoq for blandt andre udenrigsforhold forlod naalakkersuisut, netop da dette område blev flyttet til Selvstyrenaalakkersuisoq Suka K. Frederiksen.

Vittus vil være SiumutformandPlay

Vittus vil være Siumutformand

Vittus Qujaukitsoq stiller op til formandsposten i Siumut under landsmødet, der holdes i juli. - Jeg er ikke færdig med politik, siger han.

Kritik af Kim KielsenPlay

Kritik af Kim Kielsen

Mange af Siumuts kernevælgere begræder Vittus Qujaukitsoq afgang som naalakkersuisoq for udenrigsforhold.

Enoksen er ked af detPlay

Enoksen er ked af det

Partii Naleraqs formand Hans Enoksen har nu overtaget en masse små områder i stedet for fiskeri. Han ærgrer sig over, at forlade fiskeriet:

Ingen kritik fra IAPlay

Ingen kritik fra IA

Da IA var i opposition var de altid skrappe kritikere, når der var regeringsrokader. Men hvad mener de denne her gang om Siumuts rokade, nu hvor de er koalitionspartnere?

21. April 2017Play

21. April 2017

Politikere med dobbeltmandater har også et lønnet arbejde at passe. -- Er vi ved at udvikle os til et diktatur? spørger Demokraterne. -- Afskaf kapitalafkastet, foreslår IA.

DobbeltmandaterPlay

Dobbeltmandater

Blandt alle inatsisartut-medlemmer er 16 af dem også medlemmer af kommunalbestyrelserne, men det er ikke kun det, for nogle af dem har oven i købet et andet arbejde ved siden af.

Politikerne vil styre KNRPlay

Politikerne vil styre KNR

Et lovforslag, der skal gennemtvinge en transmission er utidig indblanding i KNR’s programflade og redaktionelle frihed, siger Demokraternes kulturordfører Nivi Olsen.

Din boligskatPlay

Din boligskat

Inuit Ataqatigiit vil udfase kapitalafkastet, som lejerne af offentlige boliger betaler til det offentlige. Det drejer sig om gennemsnitligt 20 procent af huslejen, der går direkte i landskassen og kommunekasserne.

Kalistat ude af InatsisartutPlay

Kalistat ude af Inatsisartut

Inatsisartutmedlem Kalistat Lund fra Inuit Ataqatigiit har trukket sig, fordi han vil hellige sig sit job, som helikopterpilot.