Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

22. August 2014Play

22. August 2014

Hele udsendelsen.

NSIP frygter øget ledighedPlay

NSIP frygter øget ledighed

Den lokale arbejdstagerforening, NSIP, er bange for, at finanslovsforslaget og den kommunale udligningsordning vil ramme Kommuneqarfik Sermersooq i form af øget ledighed.

iPad som stemmeboxPlay

iPad som stemmebox

Hvor skal Inatsisartut-bygningen være? Borgerafstemningen foregår på internettet fra den 22. til den 31. August. iPad-en blev også brugt i Nuuk Centeret.

Retsbygningen udvidesPlay

Retsbygningen udvides

Retten i Grønland er i disse tider ved at udvide hovedbygningen. En tiltrængt udvidelse og nødvendigt efter indførelsen af retsreformen tilbage i 2010.

Et stort showPlay

Et stort show

Nationalteatret laver et show i næste uge sammen med skuespillere fra seks andre lande. Det er et nyt koncept man vil bruge.

21. August 2014Play

21. August 2014

Hele udsendelsen.

Nu skal budget klargøresPlay

Nu skal budget klargøres

Naalakkersuisuts melding om at Kommuneqarfik Sermersooq skal af med yderligere 54 millioner kroner til næste år, får borgmesteren op af stolen. Næste skridt for kommunen er budget 2015.

Vold mod ansatte i kommunenPlay

Vold mod ansatte i kommunen

Kommunen har den seneste tid oplevet at borgere anvender vold i forbindelse med deres henvendelse til kommunen. En af årsagerne tilden markante stigning af voldsepisoder tyder på den økonomiske situation.

Helt vanvittigt, at placere en mødesal på Aqqaluks PladsPlay

Helt vanvittigt, at placere en mødesal på Aqqaluks Plads

Borgerne i Nuuk synes, det er vanvittigt, at bruge 190 mio. kroner til en mødesal til Inatsisartut.

OrienteringsløbPlay

Orienteringsløb

Nuuk orienteringsklub , holder orienteringsløb i denne weekend. Løbet, kaldet Nuuk O-fest, afholdes over tre dage fra lørdag den 23. til mandag den 25. august.

Baner vej for ungePlay

Baner vej for unge

Projektet ’Vi har brug for dig’ holder i disse dage workshop, hvor man ønsker at bane vej for unge som er falde fra deres uddannelse, som er gået i stå eller står uden arbejde.

20. August 2014Play

20. August 2014

Hele udsendelsen.