Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

27 November 2014

Pituffik aftale tabt på gulvetPlay

Pituffik aftale tabt på gulvet

Folketingsmedlem Johan Lund Olsen, Inuit Ataqatigiit siger, at Naalakkersuisut har svigtet i Pituffik sagen, fordi de ikke udviste rettidig omhu og undlod at reagere på meldinger fra udenrigsministeriet i slutningen af 2013.

Inatsisartut må samlet udrede PituffikPlay

Inatsisartut må samlet udrede Pituffik

Formand for Partii Naleraq siger, at hele Inatsisartut må sætte sig sammen og få udredet sagen om den mistede servicekontrakt i forbindelse med Pituffik basen.

Et økonomisk rodPlay

Et økonomisk rod

Demokraternes formand Anda Uldum mener, at det nye Inatsisartut får noget af et arbejde med at rydde op efter det nuværende Naalakkersuisut.

Blindebuk med vælgernePlay

Blindebuk med vælgerne

Formanden for Partii Inuit, Nikku Olsen mener, at hele valgkampen har været med bind for øjnene, mens Naalakkersuisut undlod at fortælle om de faktiske forhold.

ValgbusPlay

Valgbus

Der vil være mulighed for at køre med bussen gratis i 2 af byens busser, når valget går i gang i morgen. Busserne vil hedde valgbus.

Qinersinermi bussitPlay

Qinersinermi bussit

Illoqarfitta bussii marluk aqagu qinersineq aallartippat akeqanngitsumik ilaaffigineqarsinnaapput. Bussit Qinersiartortunut Bussinik allaqqassapput.

JuledekorationerPlay

Juledekorationer

Nu har du mulighed for at lave juledekorationer med grønlandske planter. Du kan bruge en ny bog til at finde inspiration, når du skal forberede dig til julen.

Forberedelser op til julenPlay

Forberedelser op til julen

Beboerne på ældrecentret Ippiarsuk holder i morgen fredag julebasar med det håndarbejde de har lavet gennem det sidste år. Nuuk TV kom forbi, mens de ældre forberedte sig til i morgen.

Duel mellem de to største partierPlay

Duel mellem de to største partier

Der skulle have været partiformandsduel mellem partiformændene Sara Olsvig, Inuit Ataqatigiit og partiformand Kim Kielsen, Siumut. Da Kim Kielsen ikke havde tid er det Vittus Qujaukitsoq fra Siumut, der medvirker.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

Nu bliver der ikke plads til forbedringer for borgerne. Landskassens underskud er foreløbig opgjort til 300 millioner kroner. Kommuneqarfik Sermersooq har vedtaget sit budget og det kommer til at ramme folk på sociale ydelser. Der bliver et modeshow med Isaksen design.

Landskassen gabende tomPlay

Landskassen gabende tom

Naalakkersuisut har skjult en forværring af finansloven for 2014, for hvad der svarer til godt 300 millioner kroner. Et lille overskud 21 millioner kroner, da finansloven blev vedtaget sidste år er vendt til et underskud på 272 millioner kroner.