Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

01. Juli 2016Play

01. Juli 2016

SIK fejrer 60 år – solen er med, men fiskerne er kritiske. -- Mød The Jerry Cans fra Nunavut.

SIK – 60 årPlay

SIK – 60 år

Lønmodtagerorganisationen SIK’s 60 års jubilæum er blevet markeret her i Nuuk – med blandt andet procession til Hans Egede Kirken.

Eksporten faldtPlay

Eksporten faldt

Eksporten er faldet i årets første tre måneder på 4 procent. Vi har eksporteret for godt 600 millioner kroner, som er hovedsagelig fisk, som rejer, torsk og hellefisk.

Qaasuitsoq i toPlay

Qaasuitsoq i to

Kommunalbestyrelsen i Qaasuitsup Kommunia er blevet enige om, at indstille at kommunen skal deles i to.

SommerkoncertPlay

Sommerkoncert

Musikgruppen The Jerry Cans fra Alaska blev ret populære herhjemme, da deres musikvideo blev spredt over de sociale medier. The Jerry Cans skal nu spille på søndag udenfor Katuaq.

30. Juni 2016Play

30. Juni 2016

Der var 4 kommuner, nu er der kun 2 tilbage i Kanukoka. Hvorfor inviterer SIK ikke arbejderne i uranminerne i Afrika, spørger Avataq.

Et mindre KanukokaPlay

Et mindre Kanukoka

Qaasuitsup Kommunea trækker stikket ud af kommunernes landsforening Kanukoka, efter utilfredsheden med, at de to andre kommuner, Kujalleq og Qeqqata havde lavet en indbyrdes samarbejdsaftale.

Ikke afvisendePlay

Ikke afvisende

Borgmester Asii Chemnitz Narup er ikke afvisende for Qaasuitsup Kommunias forslag om, at etablere et mindre forum, der kan repræsentere alle fire kommuner.

Alt for ensidigtPlay

Alt for ensidigt

Miljøorganisation Avataq finder det ikke underligt, at verdens største atomkraftværksorganisation WNA mener, at uran udvinding er godt for Grønland.

Godt fiskeriPlay

Godt fiskeri

Den havgående flåde har haft et flot fiskeri i vinters fra januar til marts, viser Grønlands Statistik seneste opgørelse.

29. Juni 2016Play

29. Juni 2016

SIK har inviteret stor lobbyistorganisation for atomkraftværker. -- Selvstyret har overgivet offentlig enhed til privat dansk firma uden udbud. -- Finn Meinel er udnævnt til konsul for Sydkorea.

AtomkrafttilhængerPlay

Atomkrafttilhænger

General direktør for Atomkraftværkernes Sammenslutning fortæller, at vores land kan være med til at formindske CO2 ved, at eksportere mineraler der er blandet med uran.