Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

25. August 2016Play

25. August 2016

Længere åbningstider for salg af øl og vin. Borgerne i Qaasuitsoq stemte om skilsmisse i blinde.

Mere øl og vinPlay

Mere øl og vin

Naalakkersuisoq for sundhed Doris Jakobsen lægger op til at forlænge åbningstiden for salg af øl og vin med to timer og værtshusene kan få mulighed for at holde længere åbent i weekenden.

Skilsmisse koster millionerPlay

Skilsmisse koster millioner

Hvis Qaasuitsup Kommunia skal deles vil hver kommune betale 9,4 millioner kroner mere per år. Det kan betyde at - per indbygger skal betale over 5000 kroner mere i skat, hvis opdelingen af kommunen bliver til en realitet.

Kostbare eftersøgningerPlay

Kostbare eftersøgninger

Der er folk, der tager af sted uden at undersøge deres udstyr eller fortælle deres familie, hvor de sejler hen. De tjekker typisk ikke engang benzintanken. Det koster millioner, meddeler politiet.

Store bærPlay

Store bær

Den varme sommer har båret frugt. Byens ældre kan mærke, at sortebærene har haft gode vilkår, denne sommer. Og der bliver plukket sortebær i fjeldet og drukket the og kaffe under pauserne.

Isbjørne ved NuukPlay

Isbjørne ved Nuuk

2 isbjørne er blevet observeret på nordlandet i Godthåbsfjorden. De to isbjørne er set ved Kanajutsiaat og Kanajorsuit området.

24. August 2016Play

24. August 2016

Aleqa har en politisk fremtid, når stormen har lagt sig. Vælgerne her i Nuuk er ikke videre begejstret for Aleqasagen. Vi ser på farlige altaner i Nuuk. Der bliver Tivoli i Nuuk.

Farlige altanerPlay

Farlige altaner

Betonstykker fra altaner i blok 12 og 13 i bydelen Qapiarfiusaaq i Nuuk er begyndt smuldre til fare for legende børn og deres forældre.

Nuuk TivoliPlay

Nuuk Tivoli

Nuuk Tivoli, åbner dørene for sjov og oplevelser for anden gang i år, fra på mandag. Og der er nye forlystelser på vej.

Stop med at snakke om AleqaPlay

Stop med at snakke om Aleqa

Aleqa Hammonds handlinger er også uacceptabelt blandt borgerne i Nuuk. Hun skal ud af politik - mener nogle af vores borgere.

Aleqa har en fremtidPlay

Aleqa har en fremtid

Det er muligt, når stormen har lagt sig, at Aleqa Hammond finder et parti, hun kan melde sig ind i. Eller måske kan hun stifte et parti, det siger politisk kommentator Sten Lund.

23.August 2016Play

23.August 2016

Aleqa fik et ultimatum fra Siumut, og nu er hun ekskluderet, oplyser Kim Kielsen. Aleqa fortsætter som løsgænger. Børnehjemsbørn fra Uummannaq klarer voksenlivet. En bog er udkommet.