Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

30.September 2014Play

30.September 2014

Hele udsendelsen

MistillidsvotumPlay

Mistillidsvotum

Den samlede opposition rejste et mistillidsvotum mod Naalakkersuisutformand Aleqa Hammond i eftermiddag, der har søgt om orlov som formand for naalakkersuisut og medlem af Inatsisartut.

MistillidsvotumPlay

Vrede demonstranter

Omkring 1000 demonstranter var mødt op ved Amisut, for at kræve valg. Og det er vrede demonstranter, med et stærkt budskab om nyt valg.

Lang tur til InatsisartutPlay

Lang tur til Inatsisartut

Turen til kirken startede med et smil. Alt er som det plejer – i hvert fald på overfladen. For fem minutter efter kom mindst 1000 demonstranter og ventede på at formanden for Naalakkersuisut og medlemmer af Inatsisartut kom ud af kirken.

Lang tur til InatsisartutPlay

Aleqa overvældet

Formanden for Naalakkersuisut Aleqa Hammond fik sin orlov indtil revisionsudvalget kan fremlægge sin betænkning under andenbehandlingen af landskassens regnskaber, der er sat på dagsordenen den 21.oktober.

En succesfuld demonstrationPlay

En succesfuld demonstration

Demonstranternes tovholder og initiativtager Giiti Tittussen er glad for den store tilslutning til demonstrationen. – demonstrationen fik den helt rigtige effekt, siger han.