Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

04. August 2015Play

04. August 2015

Lokale kræfter mener, at det vil skæmme den gamle bydel Nuutoqaq, hvis der skal bygges et hotel og restaurant i kolonihavnen. Hvad synes du?.

Færdig om en månedPlay

Færdig om en måned

Forbrændingsanlægget er under ombygning, som koster 17,4 million kroner. En renovering der bliver færdiggjort om en måned.

Ledigheden vokser på østkystenPlay

Ledigheden vokser på østkysten

Der er en katastrofal stigning af ledigheden i Tasiilaq by og bygder i juni, viser Grønlands Statistiks seneste statistik på arbejdsløshed.

Pas på med at købe i Mac for billigtPlay

Pas på med at købe i Mac for billigt

Skriv serienummeret ned på produktet, du vil købe og gå til politistationen og vis nummeret.

8 børn til klaverundervisning i FinlandPlay

8 børn til klaverundervisning i Finland

Otte klaverelever fra Nuuk får i denne uge klaverundervisning i Finland. Det er den russiske Regina Glazunova som står for undervisningen af børnene fra Nuuk.

Forening protesterer mod hotelplanerPlay

Forening protesterer mod hotelplaner

Lokalhistorisk forening Nuummi Eqqaamasat holder fast på sin protest mod et hotel og en restaurationsbygning på det gamle værftsområde i Nuutoqaq, Kolonihavnen.

03. August 2015Play

03. August 2015

Der mangler døgninstitutioner for behandling af børn og unge med hashmisbrug. Mange borgere opgiver deres dyre både og lader dem synke til bunds.

Hashmisbrug hos de store børnPlay

Hashmisbrug hos de store børn

Der findes ingen egnede døgninstitutioner her i landet for unge, der kan behandle de store børn og unge, der har et hashmisbrug, de ikke selv kan komme ud af.

PolitiPlay

Politi

Politiet i Nuuk har i sidste uge anholdt en mand, der bevægede sig rundt i området ved Niels Hammekens vej med en riffel og sigtede mod huse.

Grønland i Tivoli fylder 39 årPlay

Grønland i Tivoli fylder 39 år

15.000 med tilknytning til Grønland gæstede tivoli i weekenden.

Sunkne bådePlay

Sunkne både

I løbet af et år er 16 mindre og større sunkne både blevet hevet op fra havnen, i de forskellige båds pladser i byen. En opgave der nogen gange kræver en dykker, for at gøre arbejdet ordentligt.

31. Juli 2015Play

31. Juli 2015

En familie i Nuuk har indledt et civilt søgsmål bl.a. mod boligselskabet Illuut, efter at deres barn faldt 6 etager ned på jorden og overlevede i 2012.