Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

Mail viser, at naalakkersuisut taler usandt Rejs til Danmark Nick Nielsen.

Hardenberg godkendte kriterier for udbudPlay

Hardenberg godkendte kriterier for udbud

Naalakkersuisutformand Kim Kielsen talte usandt, da han gennem den nu fritstillede Svend Hardenberg, forsøgte at få den nu afsatte folketingsmedlem Nick Nielsen til at komme med et dementi, om at Grønland ikke var blevet informeret.

Usande ytringerPlay

Usande ytringer

Naalakkersuisutmedlemmer har utrætteligt nægtet kendskab til thulesagen. Det passer ikke, viser KNR radioavisens aktindsigt.

Jeg ved ikke noget!Play

Jeg ved ikke noget!

Naalakkersuisoq for Råstoffer og Erhverv i 2013, Jens Erik Kirkegaard, siger, at han intet ved noget i sagen om Pituffik.

Mobberne havde uretPlay

Mobberne havde uret

Nick Nielsen blev bedt om, at rejse til Danmark på debatsider og partiet bad ham om at melde sig ud af Siumut.

Budskaber fra ungePlay

Budskaber fra unge

Hvordan kan man løse de sociale problemer som druk, selvmord og seksuelt misbrug? De unge kommer med et bud, i en workshop, ved at vise teater og kortfilm.

25. Februar 2015Play

25. Februar 2015

Et fiskeriselskab med ledende politikere i spidsen, har glemt at aflevere opkrævet A-skat til skattestyrelsen i flere år. -- Den tidligere partifunktionær i Siumut, departementschef Svend Hardenberg er indtil videre fritstillet -- Hvem vidste hvad, hvornår i Thulesagen? Det fyger med beskyldninger, og taberne er os skatteydere. -- Sana har fået 15 malerier af vores tidligere bysfælle

Ledende politikeres selskab beholdt opkrævet skatPlay

Ledende politikeres selskab beholdt opkrævet skat

Selskabet KNT, der blandt andet er startet op af to ledende Siumut politikere, har opkrævet A skat og undladt at videreføre pengene til skattestyrelsen.

Turbulent embedsperiodePlay

Turbulent embedsperiode

Selvstyrets øverste departementschef Svend Hardenberg er indtil videre fritstillet. Det har været en turbulent funktionsperiode siden, han blev ansat som Naalakkersuisutformand Aleqa Hammonds øverste embedsmand den 1.juni i 2013.

Asii føler at Kielsen vil tvinge SermersooqPlay

Asii føler at Kielsen vil tvinge Sermersooq

Borgmester Asii Chemnitz Narup mener, at det er et indgreb mod det kommunale selvstyre, når naalakkersuisutformand Kim Kielsen lukker af for forhandlinger med Kommuneqarfik Sermersooq, hvis kommunen fastholder en udmeldelse fra den 1. januar 2016.

DK og Grl sammen om store fadæserPlay

DK og Grl sammen om store fadæser

Inuit Ataqatigiit mener, at der tegner sig et mønster af fejl, begået både i Selvstyret og i Udenrigsministeriet. Det er bare ikke godt nok, og det er blevet urimeligt dyrt for samfundet.

Grønland til eksamenPlay

Grønland til eksamen

Grønland gik til eksamen i FN´s kvindekonvention, i Geneve, i Schweiz igår, om afskaffelse af alle former for diskrimination mod kvinder.