Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

05. December 2016Play

05. December 2016

Nattens børn er væk fra midtbyen, Nuuk TV har set det med egne øjne. En politiker mener, at kommunen tager forældrenes ansvar. Isbjørnekødet fra INUILI bliver nu DNA-undersøgt.

Nattens børn er vækPlay

Nattens børn er væk

Kommuneqarfik Sermersooqs ny indsats mod børn og unge der går rundt midt om natten har været en succes.

Aktivitetssteder er ikke nokPlay

Aktivitetssteder er ikke nok

Kommuneqarfik Sermersooq har åbnet flere aktivitetssteder til børn for at forebygge, at børnene er ude sent om natten. Et kommunalbestyrelsesmedlem mener, at Sermersooq også skal huske på, at aktivitetssteder ikke skal være steder, som forældre kan kaste ansvaret fra sig.

Trikiner i InuiliPlay

Trikiner i Inuili

Levnedsmiddelskolen Inuili er ikke glad for, at den er blevet nævnt som arnestedet for trikinose hos tre fremtrædende IA’ere. Inuilis forstander mener, at skolen er blevet frikendt for mistanken om trikinose, fordi isbjørnekødet ikke havde trikiner i kødet.

Fotocollager mod mobningPlay

Fotocollager mod mobning

Der er opsat fotocollager i ialt otte af Kommuneqarfik Sermersooqs skoler. Vi var med i ASK, da billederne blev sat op.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

Et nyt bræt åbner til sommer i Nuuk. -- Sermersooq bringer nattens børn hjem. -- Grease bliver opført i Nuuk i weekenden.

BrættetPlay

Brættet

Vi får et stort flot bræt ved det gamle bræt til sommer. Det betyder, at bygningen i midtbyen bliver solgt og for de penge, der kommer ind, bliver det muligt at bygge et nyt bræt.

Nattens børn ORIPlay

Nattens børn ORI

- “ Vi har fået børnene væk fra gadehjørnerne. Vi har fået en masse børn i seng i ordentlig tid, og så har vi fået kontakt med tre unge, som er i en sårbar situation, og som vi følger op på,” siger direktør for Forvaltningen for Børn, familie og Skole i Kommuneqarfik Sermersooq, Helene Berthelsen.

SelvstændighedPlay

Selvstændighed

Flertallet af Demokraternes vælgere er der for selvstændighed. Det viser en meningsmåling, som HS analyse har udført for avisen Sermitsiaq.

QapiarfiusaaqPlay

Qapiarfiusaaq

Lotte Sara Rasmussen er dybt utilfreds med INI’s svar på de mange klager, de har forsøgt at aflevere til INI. Hun kan slet ikke forstå at boligselskabet ignorerer lejerne, på trods af, at de henter så mange penge fra lejerne. Ini gider ikke engang at besvare spørgsmål, heller ikke når de bliver stillet offentligt.

GU elever viser musicalen GREASEPlay

GU elever viser musicalen GREASE

Folk som var unge kan komme til GUXs aula og holde en nostalgiaften. GU eleverne har nemlig lavet en opsætning af den dengang meget populære film “GREASE”.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

IA medlemmer har fået serveret kød med trikiner. -- Mange gravide hashmisbrugere. -- Grønlandsk lærer årets lærer i Istanbul.