Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

Sermersooq vil udbedre tage på huse og stille vakantboliger til rådighed i Tasiilaq. -- Bombetrussel fik inatsisartutsamlingen stoppet i dag.

TrusselPlay

Trussel

Trussel mod selvstyret sendte alle de ansatte i selvstyret og Nuuk Center hjem.

Sermersooq vil udbedre stormskaderPlay

Sermersooq vil udbedre stormskader

Kommuneqarfik Sermersooq vil udbedre de stormskader på privatejede huse og stille to vakantboliger til rådighed for ejerne i Tasiilaq, efter en ødelæggende piteraq, der ramte byen natten til mandag.

Selvstyret ude af Nuna MineralsPlay

Selvstyret ude af Nuna Minerals

Selvstyret har indgået en aftale med Nuna Minerals og Greenland Mining Management, GMM om, at GMM overtager selvstyrets aktier og lån på 4,5 millioner kroner, der blev givet i december 2014.

Anbringelser med omhuPlay

Anbringelser med omhu

Inatsisartuts ombudsmand har igangsat en undersøgelse af om reglerne for anbringelser af børn udenfor hjemmet bliver fulgt af kommunerne.

Indsattes kunstPlay

Indsattes kunst

Anbragte i anstalten for domfældte, har salgsudstilling af deres kunst, på tirsdag. Nuuk TV tog et smugkik på de indsattes håndværk.

Hele udsendelsenPlay

Hele udsendelsen

Er vi en nation, der tæver kvinder og accepterer det? Spørger en politiker. -- Mød forfatteren, der sætter os i en gabestok for at acceptere vold og svigt.

Er vi en nation der accepterer vold mod kvinder?Play

Er vi en nation der accepterer vold mod kvinder?

Er vi en nation der accepterer vold mod kvinder? Er det sådan vi er? En nation der tæver kvinder og accepterer det? Det spørgsmål stiller medlem af Inatsisartut Naaja Nathanielsen i forbindelse med FN’s dag mod vold mod kvinder.

Skolerne har forskellige behovPlay

Skolerne har forskellige behov

Der er en årsag til, at to skoler har dårligere resultater end de andre skoler. I Nuussuaq Skolen er en lille skole, hvor kommunen samler specialklasser og børn der lige er landet i Nuuk fra kysten og børn, der er anbragt udenfor hjemmet.

En torskekvote på 25.000 tons indenskærsPlay

En torskekvote på 25.000 tons indenskærs

Naalakkersuisut har fastsat den indenskærs torskekvote til 25.000 tons torsk til næste år. Altså den samme kvote som i år.

ZombielandPlay

Zombieland

Stemmen fra de svageste og fattigste i samfundet skal høres. Bogen Zombieland der udkommer i morgen, indeholder en novellesamling, med historier fra samfundet med forskellige problemstillinger. Og forfatterens formål er flere debatter, der kan hjælpe samfundets svageste.

Tøj til hjemløsePlay

Tøj til hjemløse

Byens hjemløse fik doneret idrætstøj, fra det spanske tøjmærke, Kelme, hvor en gruppe kvinder, fra en ny forening har stået for indsamling af idræts tøj, til de hjemløse.