Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

29.april. 2016Play

29.april. 2016

En familietur til Thailand fra Nuuk koster det samme som turen til Uummannaq. -- Der er lagt op gratis overnatning for svært syges pårørende i patienthjemmet i København.

Bedre forhold for patienterPlay

Bedre forhold for patienter

Der er lagt op til, at pårørende til patienter til livstruende sygdomme, kan have deres pårørende boende på deres værelse i det grønlandske patienthjem i København uden betaling.

Penge ud af Air GreenlandPlay

Penge ud af Air Greenland

Air Greenland er tilfreds med, at der er udloddet over en kvart milliard kroner til selskabets ejere, Selvstyret, Staten og luftfartsselskabet SAS.

For høje billetpriserPlay

For høje billetpriser

Når man er fra Grønland og rejser indenrigs, kan det blive en meget dyr affære, når man vil besøge familien i Uummannaq fra Nuuk. Og det er priser på rejser uden hotel ophold.

Rigsmøde i rubinminenPlay

Rigsmøde i rubinminen

Naalakkersuisutformand Kim Kielsen, Lagmand Aksel V. Johannesen og statsminister Lars Løkke Rasmussen mødes i rubinminen, der netop har erklæret, at de mangler 80 millioner kroner til at gå i gang.

Færre patienterPlay

Færre patienter

En læge i lægeklinikken her i byen har et patientgrundlag på 1250. Det er faktisk 100 færre patienter end en praktiserende læge har i de egne i Danmark, hvor der ikke er mangel på praktiserende læger.

Ilulissat DigitalPlay

Ilulissat Digital

Bestyrelsen fra Nuuk TV tager afsted til Ilulissat, for at møde de nye medlemmer fra Ilulissat Digital.

27.april. 2016Play

27.april. 2016

Hele udsendelsen.

Behandlingshjem åbnerPlay

Behandlingshjem åbner

Kommuneqarfik Sermersooq er ved at åbne et behandlingshjem for børn og unge, der har været udsat for seksuelle krænkelser.

Hjemmehørende i bestyrelserPlay

Hjemmehørende i bestyrelser

Et ønske om, at bestemme over sine egne aktieselskaber, mødte voldsom modstand i visse kredse i samfundet, da inatsisartutmedlem Suka Frederiksen fremsatte et forslag om at besætte bestyrelsesposterne med hjemmehørende.

Sikring for huskøberePlay

Sikring for huskøbere

Alle partier i Inatsisartut støtter forslaget om tilstandsrapporter og ejerskifteforsikring.

Rubinmine mangler pengePlay

Rubinmine mangler penge

True North Gems mangler godt 80 millioner kroner til drift og markedsføring, før minen kan gå i gang, skriver AG i dag.