Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

En opfindelsePlay

En opfindelse

En opfindelse skabt her i byen, kan være med til at redde en masse liv, når en katastrofe sker. Det er en opfindelse, man har fået et amerikansk patent på.

QajaqPlay

Qajaq

Når Grønlandsmesterskaberne i kajak går i gang på tirsdag vil der være deltagere fra fire byer. Byens kajak-forening er i disse dage i fuld gang med at forberede den kommende stævne.

Diskobugten ramtPlay

Diskobugten ramt

Hellefisken i Disko Bugten har det skidt og bestanden går ned.

Stram økonomiPlay

Stram økonomi

Qaasuitsup Kommunia er ude af skærpet tilsyn, meddeler selvstyret.

07. Juli 2016Play

07. Juli 2016

Kommuner har svært ved at håndtere hårde unge kriminelle. Naalakkersuisut vil stramme våbenlov, der har kostet mange liv.

Dreng fundetPlay

Dreng fundet

Den 16-årige dreng som Kommuneqarfik Sermersooq havde i sin varetægt, og som forsvandt i forgårs er nu fundet. Politimesterembedet meddeler, at han blev fundet ved 11-tiden i dag i en hytte uden for Tasiilaq.

Et tungt ansvarPlay

Et tungt ansvar

Kommuneqarfik Sermersooq havde ansvaret for den sigtede i en drabssag, en dreng på 16 år. Men i forgårs aftes undveg han fra de sociale myndigheder i Tasiilaq.

Stramning af våbenlovPlay

Stramning af våbenlov

Naalakkersuisut vil godt være med til at stramme våbenlovgivning op, fremgår det af svar til inatsisartutmedlem Justus Hansen har stillet over for naalakkersuisut.

Mad og børnPlay

Mad og børn

Skolebørn har mulighed for at deltage i madlavning, i skolen Atuarfik Samuel Kleinschmidt, i morgen eftermiddag.

06. Juli 2016Play

06. Juli 2016

Illuut skylder 1,2 milliarder kroner. Byggeriet er stadig stoppet i Tuujuk. Konkurrence for børn i kunst og kunsthåndværk.

Forsinkelser i TuujukPlay

Forsinkelser i Tuujuk

Der bliver forsinkelser i det nye byggeri i Tuujuk, der skal rumme 42 nye boliger. Det hænger sammen med jordbundsforholdene i byggegrunden.