Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

20. Februar 2017Play

20. Februar 2017

Siverth skal forsøge at redde Atassut på målstregen. -- Der er 2500 på venteliste til en almennyttig bolig i Nuuk. -- Krænkede børn skal behandles, ellers kan den sociale arv ikke brydes, siger sociolog.

Siverth skal redde AtassutPlay

Siverth skal redde Atassut

Der var kampvalg til formandsposten i Atassut. Det var veteranen Siverth K. Heilmann, der vandt en kneben sejr over den unge fungerende formand Qulutannguaq Berthelsen.

Sermersooqs prioriteringerPlay

Sermersooqs prioriteringer

Kommunalbestyrelsen har planer for, at etablere 400 almennyttige boliger, som kommunen vil låne penge til. Her er der tale om 700 millioner kroner for boliger, som de fleste skal kunne betale.

Behandling af krænkerePlay

Behandling af krænkere

Det er et godt tegn, at der er flere, der anmelder seksuelle krænkelser og voldtægt. Det siger sociologen og lektor i Ilisimatusarfik, Annemette Nyborg Lauritsen.

Flere unge dog iPlay

Flere unge dog i

Kvindeforeningen må stå stærkere i fremtiden og hverve yngre medlemmer, lyder et af målene som landsforeningen vedtog under generalforsamlingen i weekenden. Men de ikke går ind for fornyelse, heller ikke af de gamle sytraditioner.

17. Februar 2017Play

17. Februar 2017

Kemikalieudslip i Nuuk. Fattigdom og polarisering grundlag for kriminalitet. Samhørighed med Danmark eller skilsmisse, er Atassuts tema på sit landsmøde. Er Katuaq rettet mod den snobbede elite?

Giftudslip i NuukPlay

Giftudslip i Nuuk

Der var kemikalie udslip af Flussyre også kaldet Hydrogenfluorid af høj koncentrat. Politiet meddeler, at det skete klokken 9.30, hvor lufthavnsvejen mod Ilisimatusarfik blev afspærret mod lufthavnen.

Samhørighed eller skilsmissePlay

Samhørighed eller skilsmisse

Atassuts landsmøde åbner i morgen på Ukaliusaqskolen. 24 delegerede kommer til Nuuk og i løbet af weekenden bliver temaet selvstændighed.

FattigdomPlay

Fattigdom

Det er fattigdom og vores mere og mere klasseopdelte samfund, der er årsag til at mange specielt unge bliver kriminelle med personfarlig kriminalitet og tyveri. Det siger sociolog og lektor i Ilisimatusarfik, Annemette Lauridsen.

Katuaq gennem 20 årPlay

Katuaq gennem 20 år

Det er godt, vi har fået Katuaq. Det er reaktionen fra en skuespiller og en sanger i forbindelse med Katuaqs 20-års jubilæum. Men de peger samtidig på mangler i huset.

16. Februar 2017Play

16. Februar 2017

En dreng fik andengradsforbrænding i Air Greenland. Det er forældrenes ansvar, at fortælle at abort ikke er prævention. Hash giver mindst 300 kriminelle domme hvert år.

ForbrændtPlay

Forbrændt

En lille dreng på syv år fik i sommer andengradsforbrændinger, da han fløj med Air Greenlands Norsaq til København. Først efter otte måneder svarede luftfartsselskabet, at det var et hændeligt uheld, og de ikke har tænkt sig at gøre mere.