Hjemløse udvises Fredag d. 26. Juli 2013

Tags:hjemløse. Bortvisning. Kialaarfik.

Hjemløse udvises

Andre hjemløse skal føle sig trygge ved ophold hos Cafe Kialaarfik. Men det er ikke alle der opfører sig ordenligt. Og de ansatte må følge regler, og bortvise hjemløse.

19. September 2014Play

19. September 2014

Hele udsendelsen.

Når tragedien rammerPlay

Når tragedien rammer

Efter tragiske oplevelser, har de fleste brug for samtaler med andre ligesindede. Derfor er Kommuneqarfik Sermersooq i gang med at samle personer, der vil deltage i gruppeterapi.

Unødvendig lufthavnPlay

Unødvendig lufthavn

Naalakkersuisut vil etablere en lufthavn i Qaqortoq, der ikke kan betale sig for regionen og samfundet som helhed. Det kommer til at koste i omegnen af en halv milliard kroner, som vil ramme selvstyrets anlægsbudget hårdt.

Foodfestival i KatuaqPlay

Foodfestival i Katuaq

Så er det nu vi skal have vores grydelapper frem. Sermersooq Erhvervsråd sætter i de næste tre dage fokus på brugen af lokale råvarer med et food festival i Katuaq.

JordomrejsePlay

Jordomrejse

En mand, der kalder sig selv for verdensborger, er kommet til Nuuk i sin gratis jordomrejse.

Utilfredse vælgerePlay

Utilfredse vælgere

Det går ikke så godt for Naalakkersuisutkoalitionen Siumut og Atassut i den sidste meningsmåling i avisen Sermitsiaq. De vil tabe, hvis der var et valg i dag.

Ingen TV3 til hele landetPlay

Ingen TV3 til hele landet

Det er ikke realistisk i den nuværende økonomiske situation, at der bliver penge til at sende TV 3 sport gratis i KNR’s programpakke.

18. September 2014Play

18. September 2014

Hele udsendelsen

TB og skolebørnPlay

TB og skolebørn

Skolebørn fra første klasse og 10 klasse undersøges for TB. Det nationale TB strategi er i fuld gang, og man er i gang med at tage blodprøver fra skolebørn, i laboratoriet i Sana.

Tilskud til jobportalPlay

Tilskud til jobportal

Naalakkersuisut foreslår at oprette en jobportal, der er gratis for brugerne, altså annoncørerne.

Fartgale bilisterPlay

Fartgale bilister

Det ser ud til, at bilisterne her i Nuuk har fået meget dårlige vaner. Det er i hvert fald lykkedes politiet at samle næsten 100.000 kroner i bøder fra fartgale bilister i løbet af en uge.

Forslag til førtidspension er urealistiskPlay

Forslag til førtidspension er urealistisk

Hvad vil det betyde for den enkelte førtidspensionist, hvis lovforslaget om førtidspension ændres, så en ud af fem kommer til at arbejde? Den ide er kommunens velfærds udvalget ikke meget for.