Indbrudsforsøg Torsdag d. 18. Maj

Tags:indbrugsforsøg, Telepost

Indbrudsforsøg

Tele-Post centret her i byen har nu igen været udsat for indbrudsforsøg. Og det får konsekvenser for åbningstiderne til postboksene.

30. Juni 2017Play

30. Juni 2017

De handicappede skal beskyttes ved lov -- Qullissat i 45 år…

Ingen skal vende hjemPlay

Ingen skal vende hjem

Fjeldsiden inde i Uummannaqfjorden der er i fare for at skride er utrolig farlig. Derfor har Naalakkersuisut videreført beredskabskommissionens anbefaling der går ud på at beboerne i Nuugaaatsiaq og Illorsuit ikke kan vende tilbage til bygderne foreløbigt.

De handicappedes rettighederPlay

De handicappedes rettigheder

Nu skal de handicappedes støttes ved at sikre deres rettigheder ved lov. Det er Naalakkersuisoq for Justits, Sara Olsvig der har fremlagt lovforslaget.

45 år er gået siden Qullissat blev affolketPlay

45 år er gået siden Qullissat blev affolket

Den 9. Juli starter markeringen af den dag, da Qullissat blev affolket for 45 år siden. Når 45-års dagen markeres vil forskellige musikere give koncerter, og det kan deltagerne til kun glæde sig til.

29. Juni 2017Play

29. Juni 2017

En ældre kvinde mistede sine tæer i sin ene fod efter en fejloperation. Hendes kamp om at få erstatning er blevet ignoreret af sundhedsvæsnet. -- Overgreb skal nu bekæmpes, selvom 5000 af vores børn allerede har oplevet seksuelt overgreb. -- Kendte grønlandske musikere i samarbejde med Katuaq skal spille for at indsamle penge til borgerne i Uummannaq-fjorden.

Fejloperation af en fodPlay

Fejloperation af en fod

Else Møller Willumsen fastslår, at hun har mistet sin ene fod efter en fejloperetion. Nu har hun kæmpet om at få erstatning fra sundhedsvæsnet og er blevet afvist flere gange.

Misbruget skal bekæmpesPlay

Misbruget skal bekæmpes

Der er forskellige former for misbrug, men når snakken handler om børn, så bør myndighederne tage problemerne mere seriøst. Men hvordan lyder Naalakkersuisuts planer til at bekæmpe alle de tabubefængte misbrugsproblemer?

Mere samarbejdePlay

Mere samarbejde

Ældre og psykiske syge i Kommuneqarfik Sermersooq kan forhåbentligt får bedre service både fra Sundhedsvæsnet og Kommuneqarfik Sermersooq.

Lokale kendisser vil samle indPlay

Lokale kendisser vil samle ind

Kendte grønlandske musikere skal sammen med Katuaq arrangere en støttekoncert i Katuaq til fordel for ofrene af flodbølgen i Nuugaatsiaq og resten af Uummannaqfjorden.

28. Juni 2017Play

28. Juni 2017

RAL kan begynde at samarbejde med den Islandske rederi Eimskip til efteråret. -- Unge hashrygere er fordoblet. De kan være med til at afgøre antallet af uddannet folk i fremtiden. -- KNI har overskud. -- Flere ansatte hos de offentlige.

Eimskip i GrønlandPlay

Eimskip i Grønland

RAL har en chance for at begynde et samarbejde med det islandske rederi, Eimskip fra dette efterår.

KNI har overskudPlay

KNI har overskud

KNI, der er landets største aktør i butiksdrift har fået 103 millioner kroner i overskud. Overskuddet skyldes blandt andet en ny virksomhedsstrategi KNI har indført.